Amenzi în scădere, la Constanța

Numărul șoferilor amendați de către Poliția Locală este în scădere. Dacă în lunile trecute numărul celor amendați depășea 800, iată că șoferii și-au învățat oarecum lecția. Pe parcursul lunii mai oamenii legi au aplicat un număr de aroape 400 de amenzi.

Sute de amenzi au fost aplicate și în această lună șoferilor care cred că pot fenta autoritățile. Ce-i drept, la jumătate față de luna aprilie. În urma unor sesizări primite Poliția Locală din Constanța, a intervenit pentru a-i sancționat pe șoferii care au parcat neregulamentar atât în locuri special amenajate cât și  pe cei care au blocat căile de acces sau au staționat neregulamentar încurcând astfel traficul.
O bună parte din șoferii amendați, au făcut cea mai des întâlnită greșeală, și aceea de a staționa neregulamentar. De amenzi nu au scăpat nici taximetriștii precum și persoanele care au tulburat ordinea și liniștea publică. Sancționați au fost și cei cei care au tulburat liniștea și ordinea publică și nici persoanele certate cu regulile elementare de păstrare a curățeniei pe domeniul public. Oamenii legii vor veghea în continuare asupra celor care cauzează probleme în trafic și nu numai. Vă reamintim faptul că de la 1  februarie amenzile au crescut. Astfel, cei care vor să rămână cu banii în portofel și cu punctele pe permis, ar fi bine să respecte legea.
Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea
The post Amenzi în scădere, la Constanța appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole