Fără apă potabilă la Eforie și Ovidiu

O parte din localitatea Eforie Nord a rămas fără apă potabilă, în cursul zilei de azi, din cauza unei avarii RAJA la una din conductele principale. Întreruperea va dura până la ora 20.00. Și la Ovidiu a avut loc un incident similar.

Pentru remedierea unei avarii survenite, astăzi, 30 mai, la conducta principala de alimentare cu apă, de la ieşirea din Eforie Nord spre Eforie Sud, SC RAJA SA Constanţa a fost nevoită să întrerupă furnizarea de apă în intervalul orar 11,30 – 20,00. Sunt afectaţi abonaţii din zona Belona şi cei situaţi între cele două localităţi. Iniţial, echipele de intervenţie au încercat remedirea avariei cu conducta aflată sub presiune, însă, în urmă decopertării zonei, s-a constatat necesitatea înlocuirii unui tronson pe o lungime de aproximativ 3 metri.
O situație asemănătoare a avut loc și în localitatea Ovidiu, mai exact în cartierul Ovidiu-Sud. Și aici, SC RAJA Constanta a  a întrerupt furnizarea apei in intervalul orar 8,00-14,00, fiind afectați consumatorii din partea de est a localitatii, inclusiv fabrica de ciocolata si blocurile ANL de la ieșirea spre Autostradă. Reprezentanții societății își cer scuze față de abonații afectați de această întrerupere și îi asigură că echipele de intervenție fac tot posibilul pentru reluarea furnizării apei cât mai repede.
Redactor: Daniel Albu
The post Fără apă potabilă la Eforie și Ovidiu appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole