Expoziție de fotografii

Pasiunea pentru fotografie i-a adus împreună. Vorbim de mai mulți elevi ai liceului Teoretic George Călinescu din Constanța. Aceștia și-au expus cele mai frumoase fotografii, alături de cele ale profesorilor lor, în vernisajul ce a avut loc astăzi pe holul liceului.

Pe acorduri de pian, elevii Liceului George Călinescu și-au invitat colegii și profesorii să le admire operele. Șase elevi și tot atâția profesori, s-au „duelat” în arta fotografiei.
După cum au promis anul trecut, în acest vernisaj, elevii s-au întrecut în arta fotografiei cu proprii lor profesori.
Pasionați de fotografie, expozanții au început să se perfecționeze încă de acum doi ani și, după cum recunosc chiar ei, perfecționarea în fotografie nu se termină niciodată. Mașinile și fotografia sunt cele 2 slăbiciuni ale lui Alexandru. Astfel, el a ales să surprindă cu ajutorul obiectivului tot ceea ce nu se observă cu ochiul liber.
Trebuie remarcat și faptul că cea mai mare parte a fotografiilor expuse a fost realizată cu telefonul mobil. Totodată, în cadrul aceleiași expoziții, elevii vor avea parte și de un work shop care are menirea de a îi face pe elevi să înteleagă că telefonul mobil are și alte întrebuințări decât cele uzuale.
Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea
The post Expoziție de fotografii appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole