Avarie majoră, la Năvodari!

În atenția conducătorilor auto din Năvodari! Compania de apă SC Raja SA este nevoită să blocheze traficul pe strada Rândunelelor, unde se va lucra pentru remedierea unei avarii. Restricția de circulație este valabilă până în această seară.

Echipele SC. RAJA SA au intervenit pentru remediarea unei avarii de proporții, pe strada Rândunelelor, din Năvodari. O conductă veche de 60 de ani a cedat și a fost nevoie de  înlocuirea acesteia pe o porțiune de 40 de metri.
Echipaje ale Poliției Locale Năvodari au împrejmuit corespunzător zona și au asigurat fluidizarea traficului în proximitatea lucrării. Conducta de refulare are diametrul de 800 mm, și preia apele uzate din zonele Depozitul 10, Tabara de Copii si zona de Est a orasului. De precizat este și faptul că, reabilitarea străzii a fost inclusă în cadrul proiectului cu  finanțare europeană, Program Operațional de Infrastructură Mare, POIM. Conducerea SC. Raja SA. a dat asigurări că lucrările se vor finaliza, joi, până în ora 18.00, si că circulația în zonă va putea fi reluată.
Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea
The post Avarie majoră, la Năvodari! appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole