Consilierii din Mangalia continuă să se certe

Chemaţi la o şedinţă de îndată convocată… „pe repede-nainte“ de către administraţia locală, aleşii din Mangalia, veniţi în număr relativ restrâns, au găsit, totuşi, destule resurse să se ia la harţă între ei.

Pe ordinea de zi, au figurat două proiecte de hotărâre: unul privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local în în calitate de observatori în cadrul concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct al unităţilor de învăţământ preuniversitar din oraş, iar cel de-al doilea a vizat încheierea unui acord de cooperare între Poliţia Locală Mangalia şi Poliţia Locală Bucureşti, pe parcursul sezonului estival. Nemulţumirea consilierilor a venit din faptul că proiectele de pe ordinea de zi au fost trimise, pe mail, cu… 20 de minute înainte de organizarea întâlnirii.
După dezbateri deloc prietenoase, între cele două „tabere“ ale aleşilor mangalioţi, au fost stabiliţi consilierii-observatori: Ghiulserin Sali, Menabit Ozghiun,  Dragoş Angelescu şi Valentin Ciuraru
În ceea ce priveşte acordul semnat între poliţiile locale Mangalia şi Bucureşti, acesta face referire la detaşarea a cinci cadre de la Capitală, care vor patrula în sudul litoralului:
Cei cinci poliţişti locali vor întregi forţele de ordine detaşate în Mangalia şi staţiunile municipiului, întrucât pe parcursul sezonului estival alte câteva zeci de persoane angajate ale Poliţiei Naţionale şi Jandarmeriei urmează să asigure liniştea turiştilor şi cetăţenilor din zonă. Totodată, Mihai Angelescu a anunţat că, în scurt timp, va fi montată bariera către digul din Mangalia.
Redactor: Mihaela Dubei-Marin
The post Consilierii din Mangalia continuă să se certe appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole