Iubitorii de animale vor închiderea adăpostului din Ovidiu

Zeci de iubitori de patrupede și asociații de protecție a animalelor, s-au adunat în fața adăpostului din Ovidiu. Scopul celor prezenți a fost de a vedea cu ochii lor ce se petrece în spatele porților închise și de a trage un semnal de alarmă pentru salvarea cățeilor.

Pentru a se convinge de situația câinilor fără stăpân, zeci de iubitori de animale s-au adunat în fața adăpostului din Ovidiu. Preț de câteva ore, pe o căldură cumplită, nimeni nu a avut acces în interior. Asta în ciuda faptului că programul de lucru afișat la intrare era 12-16.
Revoltați, oamenii care doreau să viziteze adăpostul sau să adopte animale, au sunat la 112 .
Însă, pentru a se deschide porțile a fost nevoie și de reprezentanți ai corpului de control al primăriei Ovidiu .
Odată intrați, toți cei prezenți au fost marcați de condițiile în care trăiesc câinii comunitari: cuști neîncăpătoare, câini încuiați cu lacăte , căldura insuportabilă în hale, miros insuportabil, mâncare bâzâită de muște, castroane de apă uscate. Toate acestea le-au provocat vizitatorilor stări diverse: milă, repulsie, revoltă și chiar durere sufletească pentru bietele animale care dacă ar putea vorbi…ar spune multe.
Și președintele Asociației de protecție a Animalelor Kola Kariola a fost prezent la adăpostul din Ovidiu
La adăpost au venit si reprezentantii DSV care recunoaște că există nereguli.
Până se va rezolva problema adăpostului de la Ovidiu, iubitorii de necuvântătoare nu pot decât să salveze suflete prin adopție.
Redactor: Robert Tănasă
The post Iubitorii de animale vor închiderea adăpostului din Ovidiu appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole