Șeful OPC Constanța, amenințat

Drept mulțumire pentru faptul că își face treaba, șeful OPC Constanţa, Horia Constanținescu, a primit mai multe „urări de bine” pe un site de socializare. Și asta după ce a dispus închiderea Cuptorului cu Plăcinte, din cauza numeroaselor nereguli găsite. Nereguli care ar fi oferit clienților un „sejur” gratuit până la Spitalul Județean, plătit din banii statului.

Controalele efectate în ultimele săptămâni de inspectorii OPC în mai multe restaurante de pe litoral au scos la iveală o mulțime de „surprize”, unele cu trimitere către medic…
Aceste „surprize„ i-au făcut pe oamenii legii să suspende activitatea mai multor patroni de restaurante și terase. Și, cum era de așteptat, amenzile şi controalele OPC desfăşurate pe litoralul românesc nu le-au picat tocmai  bine unor persoane care s-au văzut cu locațiile închise, așa că aceștia au trecut la nivelul următor… cel al amenințărilor.
Comisarul șef nu s-a lăsat intimidat, ba mai mult, a privit latura comică a mesajelor primite.
În final,  directorul Constantinescu a tras și o concluzie și are și un sfat pentru agenții economici amenințători.
Cu toate acestea acțiunile Comisarului OPC au adus beneficii atât consumatorilor cât și patronilor de localuri.
Oricum ar fi, noua dinamică a Oficiului de protecție a consumatorului a adus la buget statului o sumă cu 5 zerouri în coadă în 2 luni de sezon estival. Anul trecut în aceiași perioadă suma totală s-a ridicat la câteva zeci de mii. În acest context oricine are ceva de reclamat să apeleze cu încredere la serviciile OPC-ului, accesând pagina instituției pe Facebook.
Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea
The post Șeful OPC Constanța, amenințat appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole