Conducere preventivă, din bordură în bordură

Pericol public pe șosele, și nu numai… Doi tineri aflați în stațiunea Costinești, care abia se mai țineau pe picioare din cauza alcoolului, s-au urcat în mașină și au încercat să se deplaseze, fără a avea o direcție precisă. Poate chiar și așa, orbește, ar fi ajuns undeva, dacă s-ar fi aflat undeva în afara localității, pe un câmp, unde nu sunt borduri, garduri sau, mai ales, oameni ai legii care să-i oprească și să le ceară socoteală. Însă,în Costinești este mai greu să nu atragi atenția, mai ales când mergi din bordură în bordură.

Duminică, 16 iulie, ora 09.00, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune în staţiunea Costineşti, în apropierea Teatrului de Vară, a observat un autoturism marca BMW, înmatriculat în Spania, care se deplasa şerpuind pe drumul care merge pe lângă calea ferată, spre parcarea aflată în imediata apropiere a teatrului. Autovehiculul condus de un tânăr, a intrat în parcarea Teatrului de Vară, a trecut peste borduri şi și-a continuat drumul în mod haotic, din bordură în bordură. Şoferul a fost somat să oprească iar autoturismul a fost blocat de autoutilitara Jandarmeriei.  Atunci tânărul aflat la volan și pasagerul au coborât din maşină, vorbind  incoerent şi fără noimă.
După câteva minute, şoferul care mirosea a alcool de la o poștă, a putut să răspundă cu greu câtorva întrebări, dar tot incoerent.
A fost solicitată prezenţa unui echipaj de poliție cu aparatul etilotest, însă șoferul a refuzat testarea şi a fost condus pentru recoltarea probelor biologice la Spitalul Municipal din Mangalia. Poliţiştii i-au ridicat şoferului de 29 ani, din Teleorman, permisul de conducere şi i-au întocmit dosar penal pentru conducere subinfluenţa alcoolului.
Redactor: Daniel Albu
The post Conducere preventivă, din bordură în bordură appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole