Expoziție în premieră, la Constanța

Expoziție nemaiântâlnită la malul mării. După ce a traversat 30 de țări și a fost văzută de peste 50 de milioane de vizitatori, expoziția „OUR BODY: Universul Interior, își deschide porțile publicului constănțean. Turiștii și localnicii pot descoperi fascinantul univers interior al corpului uman și modul în care funcționează acesta, cu ajutorul a peste 200 de corpuri umane reale.

Cei care vor vizita această expoziție, vor porni într-o călătorie extraordinară în interiorul corpului uman, descoperind misterele anatomiei și fiziologiei.
Expoziția are menirea de a crește interesul publicului pentru cunoașterea propriului corp.
Totodată, poate fi o ocazie unică de a-i face pe oameni să înțeleagă nevoia de nutriție corectă coroborată cu sport, precum și impactul obiceiurilor mai puțin sănătoase cum ar fi fumatul și consumul excesiv de alcool.
De asemenea, organizatorii și-au propus să implice atât școlile locale, dar și unitățile medicale în demersul lor de a promova un stil de viață sănătos. Cei interesați pot vizita această expoziție zilnic, între orele 10.00 și 20.00, în incinta centrului comercial aflat pe Bulevardul Lăpușneanu. Aceasta va rămâne deschisă, la Constanța, până pe 15 octombrie.
Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Adrian Florea
The post Expoziție în premieră, la Constanța appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole