Manifestări sportive dedicate Zilelor Constanței

Ca în fiecare dintre ultimii ani, în cel mai apropiat weekend de data de 21 mai, când creștinii îi sărbătoresc pe Sfinții Împărați Constantin și Elena, au loc „Zilele Constanței“. Programul manifestărilor a debutat astăzi, cu un maraton al sporturilor în fața Cazinoului din Constanța.

Sute de tineri sportivi și-au dat întâlnire pe platoul special amenajat în fața Cazinoului din Constanța, în cadrul manifestărilor sportive dedicate Zileor Constanței. Timp de mai multe ore, în fața celor prezenți au avut loc demonstrații de dans sportiv, rugby, tenis (toate susținute de sportivii Liceului cu Program Sportiv), baschet (BC Athletic), volei (CS Flamingo), combinat cu dans sportiv (Dance WS), karate (CS Karate Dinamic), free style dance (Colegiul Național „Mihai Eminescu”), handbal (HC Farul), fotbal și fotbal tenis (Fundația „Giovanni Bosco“) și streetball (Asociația Județeană de Baschet).
Manifestările continuă duminică, de la ora 10.00, când este programată plecarea Paradei Oficiale, din fața Sălii Sporturilor, în care elevi, sportivi și studenți vor parcurge traseul bulevardul Tomis – Therme – Cazino și fiecare structură școlară, sportivă și universitară va transmite propriul său „mesaj pentru Constanța”. Se va ajunge la Cazino în jurul orei 10.45, iar de la ora 11.00 vor fi rostite mesajele oficiale ale organizatorilor și ale participanților la paradă. Între orele 11.30 și 13.30, în zona Cazinoului se vor desfășura un atelier de creație, un concert susținut de formații ale elevilor constănțeni și mai multe concursuri sportive cu premii.
Redactor: Paul Alexe
The post Manifestări sportive dedicate Zilelor Constanței appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole