Investiții pentru liceul „Lazăr Edeleanu”

Anul 1978 reprezintă perioada în care s-a dat în folosinţă actuala clădire a liceului „Lazăr Edeleanu” din Năvodari. De-a lungul timpului, instituția a dat societății mulți oameni de valoare, pregătiți în mod special în domeniul chimiei și asta datorită construirii Combinatului Petrochimic Midia Năvodari. În tot acest timp, a fost și rămâne singurul liceu de pe aria orașului Năvodari.

Astfel, importanța acestuia este lesne de înțeles. Pornind de la această premisă, reprezentanții administrației orașului, coordonați de edilul Florin Chelaru s-au întâlnit într-o ședință de lucru chiar de la primele ore ale începutului de săptămână. Subiectul întrevederii l-a constituit lansarea proiectului „Creșterea eficienței energetice a clădirii liceului tehnologic Lazăr Edeleanu Năvodari”.
Primarul Florin Chelaru a subliniat atenția pe care echipa sa o acordă sectorului educație, considerat cel puțin la fel de important precum cel al sănătății după care a dat cuvântul celui care se ocupă de departamentul investiții în cadrul primăriei, Adrian Constantin.
În plus, pe lângă lucrările de reabilitare ce vor fi aduse clădirii liceului primarul Florin Chelaru a spus că proiectul mai vizează un edificiu, imobil care se află în curtea liceului.
Beneficiarii direcți ai proiectului lansat astăzi sunt cei 848 de elevi înscriși și cele 66 de cadre didactice angajate la liceul „Lazăr Edeleanu” din Năvodari.
Sursa: https://www.tvlitoral.ro/investitii-ptr-liceul-lazar-edeleanu/
Articolul Investiții pentru liceul „Lazăr Edeleanu” apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole